Dobrý soused: Rozvoj neziskových

organizací na Berounsku 2023

Podpoříme tyto neziskové organizace: Dementia I.O.V., z. ú., Důstojný odchod z. ú., Charita Beroun, Městská knihovna Beroun, Rodinné centrum Slunečnice, z. ú.,  SK Kelti 2008 z. s., Socius, z. ú., SpoluSvět z.s.

Děkujeme za všechny žádosti. Nyní je grant uzavřen.

Vážíme si práce neziskových organizací. Věříme, že jsou důležitou součástí občanské společnosti a přispívají k řešení nebo prevenci palčivých společenských problémů. Rozhodli jsme se proto podpořit berounské neziskovky v jejich aktivitách a dalším rozvoji prostřednictvím nové grantové výzvy.

Cílem této grantové výzvy je pomoci neziskovým organizacím různého typu, velikosti i míry profesionalizace ke zkvalitnění jejich práce a rozvoje kompetencí v klíčových oblastech a podpořit je ve zlepšování prostředí, v němž své služby poskytují.

Úspěšní žadatelé zároveň získají finanční podporu na pokrytí části svých provozních nákladů. Více informací v Pravidlech grantové výzvy.

Časový harmonogram výzvy

29.5.2023 – 20. 7. 2023 příjem žádostí
9. 8. 2023 zveřejnění výsledků hodnocení odborné komise
do 31.8. 2023 uzavření smluv s úspěšnými žadateli
1. 9. 2023 – 28.2.2024 realizace aktivit projektů
do 31 dnů po poslední aktivitě hrazené z projektu zaslání závěrečné zprávy (nejpozději tedy 31.3.2024).

22. června 2023 mezi 10 – 12 hodin – ONLINE SEMINÁŘ (dotazy, konzultace) na tomto odkaze:
Kliknutím sem se připojíte ke schůzce

Finanční prostředky

V rámci grantové výzvy Dobrý soused: Rozvoj neziskových organizací na Berounsku 2023 je k dispozici celková částka 700 000 Kč.

Projekty budou hodnoceny odbornou grantovou komisí, složenou z expertů na neziskový sektor a zástupců Nadace Tipsport. Komise na základě dodaných a veřejně dostupných podkladů posoudí projektový záměr a kredibilitu žadatele. Vyhrazuje si také právo předložený projektový záměr v důsledku tohoto zamítnout.

Pravidla grantové výzvy

Dobrý soused: Rozvoj neziskových organizací na Berounsku 2023

Jak žádat o podporu z grantové výzvy

Žádost je potřeba podat online v systému Grantys na adrese https://www.nadacetipsport.grantys.cz/. Vyberte výzvu Dobrý soused: Rozvoj neziskových organizací na Berounsku 2023.

Systém umožňuje uložit už vyplněná pole a vrátit se k žádosti později. Zde si můžete stáhnout podrobný návod pro žadatele v systému Grantys.

Pokud byste v manuálu nenašli potřebnou informaci, kontaktujte technickou podporu systému Grantys na čísle 515 903 115 nebo na e-mailu grantys@nap.cz.

Dokumenty ke stažení

Manuál pro žadatele v systému Grantys

Dobrý soused: Rozvoj neziskových organizací na Berounsku 2023

Pokud máte ke grantové výzvě další otázky, ráda vám je zodpoví projektová koordinátorka Martina Piškytlová na martina.piskytlova@tipsport.cz.